Tunisia - Distracţiile

(Pagini) > > > Distracţiile

Cele mai multe dintre hotelurile bune, asigură oaspeţilor distracţii, sub forma unui program activ. Animatorii acestor hoteluri nu vor vorbi desigur, limba dumneavoastră şi dacă vor încerca să o facă, nu se vor descurca bine. Limbile în care vă vor întreţine sunt engleza şi germana. Programele distractive sunt variate: seri de karaoke, concursuri la bazin pe timpul zilei sau concursuri de cunoştinţe generale.

Distracţiile ”clasice“

Marile centre turistice abundă în variate baruri restaurante şi discoteci, unde vă puteţi distra până dimineaţa. Credem că, despre acestea nu este necesar să vă povestim mai mult.

Plaja şi marea

Singurul inconvenient legat de plaje este acela că, pe timpul sezonului vor fi extrem de aglomerate. Vara, marea are o temperatură plăcută, dar primăvara şi toamna nu va fi la fel de bine. Uneori pe plaje, vor veni să vă întreţină animatorii de la hoteluri, dar un spectacol mult mai apreciat va fi sosirea Tuaregilor. Aceştia sunt călăreţi arabi, care vor sosi pe minunaţi cai pur sânge şi vă vor înfrumuseţa programul de plajă. Această atracţie merită atenţia dumneavoastrã.

Sportul

În Tunisia, întreaga familie poate practica diferite sporturi şi trăi experienţe interesante. Este suficient să vă informaţi anticipat, asupra serviciilor oferite de unităţile de cazare. Printre sporturile acvatice preferate se numără, schiul nautic, windsurfingul şi parasailingul. În zonele uscate puteţi juca tenis, penanque sau volei de plajă. Merită să încercaţi şi plimbările pe cal sau pe cămilă.

Golful

Acesta reprezintă un capitol aparte, pentru că pe scurt, în Tunisia este un rai al golfului. Se spune că, de îndată ce se  deschide în Tunisia un nou teren de golf, acesta este imediat transformat în rezervaţie naturală - atât este de frumoasă şi de neatinsă natura din jurul său. Pe lângă aceasta, toate sunt proiectate de către arhitecţi celebrii. Sunt situate nu departe de aeroporturi şi vă vor fermeca cu estetica lor desăvârşită. Accesul individual şi închirierea echipamentului, se pot aranja la faţa locului.

Relaxarea

Hotelurile luxoase, oferă în gama serviciilor peste nivelul standard, diverse cure terapeutice, programe de exerciţii de relaxare şi bineînţeles, masaje şi proceduri magnetice. Specialitatea locală este talasoterapia. Aceste metode tradiţionale datează încă din perioada Romei antice şi au fost perfecţionate şi extinse în perioada dominaţiei turco-arabe. Talasoterapia este practicată în peste 25 de centre, situate de regulă în hoteluri de patru sau cinci stele. Acestea se află sub controlul Ministerului Sănătăţii din Tunisia şi activitatea lor este reglementată prin lege, ceea ce garantează calitatea apei marine şi calificarea personalului care execută procedurile sub supravegherea medicului.
Preţurile sunt foarte convenabile.

Ultimele curiozităţi...

12.06.2012 Tatuajele cu henna
22.02.2012 Scrierea arabă
19.10.2011 Malouf

Ultima discuţie...

04.12.2011 Excursii in Tunisia

Ultima fotografie...

întărituri
apus de soare
plajă tunisiană
cum se trăieşte
casă în Tunisia