Tunisia - Cazarea

(Pagini) > > > Cazarea

Încă de acasă, când alegeţi din catalog, verificaţi cu atenţie, care servicii sunt incluse în preţ şi care nu. De asemenea, este important să citiţi recenzia despre hotel, deoarece toate pozele din catalog sunt la fel de artistice. O altă regulă este să scădeţi automat o stea. Aceasta înseamnă că hotelurile încadrate la 4 stele în Romania ar avea 3 stele.

Localizarea

În principiu, vă puteţi caza la unul dintre cele mai frecvente două tipuri de hoteluri:
1)Hotel aproape de ţărm şi în afara centrului
2)Hotel aproape de ţărm şi aproape de centrul localităţilor mai mari

În afara centrului

Aceasta înseamnă că, în apropierea hotelului dumneavoastră se află doar alte hoteluri şi natura, nimic altceva. Magazine, restaurante şi baruri veţi găsi aici mai rar. Vacanţa    într-un astfel de hotel este potrivită pentru cei care îşi doresc relaxare şi linişte.

Aproape de centrul oraşelor mai mari


Dacă vă hotărâţi să staţi în acest gen de hoteluri, veţi avea la îndemână diverse târguri, magazine şi locuri de agrement.

Sfat util: La citirea prospectului, fiţi atenţi la formulările: „la mare“ sau „aproape de mare“. Formularea „aproape de mare“ uneori poate însemna chiar o distanţă însemnată, care nu este menţionată nici măcar aproximativ. Alt lucru imortant de ştiut este dacă între hotel şi plajă se interpun eventuale căi de comunicaţie. Nu este cazul să subliniem care este varianta mai avntajoasă.

Dotările

Dotările hoteliere asigură un grad ridicat de confort şi sunt asemănătoare celor europene. Prizele sunt puţine şi de aceea, este bine să aveţi la dumneavoastră tripluştecher, pentru a putea folosi simultan mai multe aparate electrice. Fiţi atenţi şi la oglinzi, care au tendinţa de a mări. Când vă veţi privi, veţi avea sentimentul ca aţi „crescut“ ca o pâine pe timpul vacanţei, dar nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru că, este doar o iluzie optică.

Ultimele curiozităţi...

12.06.2012 Tatuajele cu henna
22.02.2012 Scrierea arabă
19.10.2011 Malouf

Ultima discuţie...

04.12.2011 Excursii in Tunisia

Ultima fotografie...

întărituri
apus de soare
plajă tunisiană
cum se trăieşte
casă în Tunisia